Трансформация Мая Петрова
Трансформация – Мая Петрова
08.10.2016
Трансформация Ирина Пехливанова
Трансформация – Ирина Пехливанова
11.10.2016
Трансформация Мая Петрова
Трансформация – Мая Петрова
08.10.2016
Трансформация Ирина Пехливанова
Трансформация – Ирина Пехливанова
11.10.2016

Kазвам се Татяна Кисова на 32г., не обичам да спортувам и никога не съм го правила.

Моята история започна, когато изгубих най-близкия за мен човек в моя живот. Обичах много да се смея, да излизам, да съм сред хора, да съм част от света на живите, бях душата на компанията. Три години не намирах смисъл за какво да живея, изпаднах в тежко душевно, психическо и физическо състояние - с него си отиде и част от мен. Пиех антидепресанти. Те ме успокояваха, но в същото време и ми вредяха, в момента не го осъзнавах. Качих 35 кг. за отрицателно време, не ми пукаше за това как изглеждах, как се обличах, как се чувствах... не живеех, просто съществувах.

Близките ми хора се опитваха да ме вдигнат на крака, да ме изкарат от това състояние - без успех. Сега осъзнавам, че те наистина са мислили за мен. Казваха ми "Таня, като ние не можем да ти помогнем намери сама изход от тунела. Прави неща, които те карат да се усмихваш, прави това, което ти доставя удоволствие." В оня момент, в онези дни техните думи не означаваха нищо за мен. В един момент реших, че наистина трябва да направя нещо със себе си. Опитах сама, не ми се получи. После потърсих мнение от диетолози, но все още бях доста слаба волево.

Дори не знам как се случи, не си спомням как започнах, но започнах. Озовах се в залата и се запознах с Чудомир. Тежах 80 кг, но благодарение на неговата и моята упоритост успях да сваля 27кг. за 8 месеца. Тренирам 4 пъти в седмицата, на строг режим и строг контрол от негова страна. Промяната не закъсня. Видимо бях друга, всеки ме поздравяваше за постиженията, чувствах се страхотно. Но знам едно, ако ти сам не пожелаеш промяната, и ако ти сам не решиш, че това трябва да се случи и ако не намериш правилния човек, който да те мотивира няма да се получи. Аз го намерих, аз се осъзнах.

Повярвах отново в себе си и сега съм по-силна и вярваща жена. Тренировките и режима станаха част от моя живот – не спирам, а продължавам напред с тях. Достигнах поставената от мен цел, но знам че тренировките и разговорите с Чудомир ми дават сила и вярвам все повече в себе си по този начин. Знам, че той ще е до мен и къде да го намеря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.