Наталия Костадинова
Трансформация Наталия Костадинова
15.10.2016
Трансформация Беатрис Бонева
Трансформация – Беатрис Бонева
20.06.2017
Наталия Костадинова
Трансформация Наталия Костадинова
15.10.2016
Трансформация Беатрис Бонева
Трансформация – Беатрис Бонева
20.06.2017
Покажи всички

Трансформация – Стефан Телкеджиев

Казвам се Стефан Телкеджиев и съм на 16 години. Занимавам се активно с тенис и тренирам фитнес от 5 месеца. Започнах с мисълта да позаякна малко, защото просто исках да изглеждам добре. Знаех, че ще ми е трудно, защото имах по две тенис тренировки на ден, а за да покачвам килограми и мускулна маса, трябва да имам качествена почивка и здрави фитнес тренировки.

Отначало тренирах цяло тяло 3 пъти в седмицата. Ходих сам на фитнес и не се бях интересувал особено дали тренирам правилно. След втората седмица започнах да се запалвам по фитнеса, затова започнах и да чета за правилното трениране на различните мускулни групи. Пробвах малко особена програма и се получаваше горе-долу добре.

Обичах да ходя на фитнес с приятели, за да имам помощ с по-тежките упражнения. Веднъж един приятел ме попита, дали съм ходил някога в "Атлетик Фитнес". Никога не бях чувал за него и не очаквах нещо особено, но се съгласих да го пробвам. Започнахме да тренираме гръб и гърди. По средата на тренировката видях едно много познато лице. Дълго време се чудих, къде съм го виждал. Това беше Чудомир Григоров, бях го чувал, бях чел и бях виждал негови клипчета в Интернет. Погледнах приятеля ми и точните ми думи бяха "Брат, още от утре почвам да тренирам с него!".

И така започна моето фитнес приключение. Никога не съм съжалявал за това, че още когато го видях, отидох и го попитах кога мога да тренирам възможно най-скоро. Много бързо разбрах, че познанията ми относно фитнес тренировките и храненето са нищожни! Първата тренировка по-скоро само слушах отколкото да тренирам. Бях 73 кг. с нисък процент мазнини и исках да порасна бързо. Затова Чудомир веднага ми направи хранителен режим и въпреки, че тренирах двуразово тенис, аз започнах да посещавам и 6 пъти седмично фитнес залата заедно с него.

В момента съм 81 кг. с нормален процент мазнини и много по-здрава и изразена мускулатура от преди. Радвам се, че Чудомир е до мен и ми помага постоянно. В негово лице срещам не само треньор, който да ми помага да вдигам тежести, а и приятел, който може да те мотивира да работиш повече и по-усърдно, човек, който може да ти даде безценен съвет за всичко и по всяко време.

Преди: 73 кг.

Under construction: 81 кг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.