Трансформация Елена Стоянова
Трансформация Елена Стоянова
13.10.2016
Трансформация – Стефан Телкеджиев
20.10.2016
Трансформация Елена Стоянова
Трансформация Елена Стоянова
13.10.2016
Трансформация – Стефан Телкеджиев
20.10.2016
Покажи всички

Трансформация Наталия Костадинова

Здравейте!

Казвам се Наталия Костадинова (на 35 години с две деца) и съм част от отбора на Чудомир Григоров от две години и четири месеца.

Какво ме накара да предприема стъпката и прекрача прага на фитнес залата?

Простичко, като всяка жена на първо място суетата. Хората, които са около мен и ме познават, знаят, че никога не съм страдала от наднормено тегло, но слаб не означава стегнат, особено след като си родила и две деца. Виждах как с всяка година е много по-трудно да запазя и поддържам формата, в която искам да бъда. Не съм от хората привърженици на съсипващи диети, водещи единствено до йо-йо ефект, но знаех, че трябва да направя нещо за себе си и така се запознах с Чудото.

Тук съм около 50 кг.:

В началото бях скептично настроена по отношение на фитнес инструктурите и каква роля конкретно ще изиграят в целта, която гонех. За мен те бяха млади момчета, наблъскани с хормони, парадиращи с изваяните си тела, целящи само да изкарат някой лев, изготвяйки ти фиктивен тренировъчен и хранителен режим. Щастлива съм, че се намери човек, който да ме накара да променя мнението си и никога да не поставям всичко и всеки под общ знаменател.

Още с първата среща разбрах, че пред мен стои не някой аматьор, а с чиста съвест мога да кажа, истински професионалист. Първата тренировка премина не толкова във физическо натоварване, по скоро в изучаване на това какви са моите очаквания, цели, амбиции. За тези две години и малко, научих много за правилното хранене, за различните видове тренировки, но най-вече се научих на самодисциплина.

Тренирам три пъти седмично (мислейки че още след първия месец ще се откажа, познавайки се☺), но уви не и през ум не ми е минало, напротив, все по-амбицирана и мотивирана прекрачвам прага на залата. Не мога да кажа,че тренировките са лесни, скучни и еднообразни. Напълно обратното, все по-интересни, иновативни и динамични. Но всичко си заслужава, защото никога досега, дори в тинейджърските си години, не съм се чувствала в по-добра форма и по доволна от себе си.

Освен,че виждаш как се променя тялото ти, намираш и начин, по който да разпускаш. Един час, три пъти в седмицата, само за мен и пак за мен…

Тук съм 54 кг. и разбрах какво е да притежаваш мускулна маса!

Благодаря, ти Чудо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.