Трансформация Петър Айгътов
Трансформация – Петър Айгътов
04.10.2016
Трансформация Валерия Лозева
Трансформация – Валерия Лозева
07.10.2016
Трансформация Петър Айгътов
Трансформация – Петър Айгътов
04.10.2016
Трансформация Валерия Лозева
Трансформация – Валерия Лозева
07.10.2016
Покажи всички

Трансформация Маргарита Маринска

Моята трансформация започна, когато един ден се загледах в огледалото и не можах да повярвам, че това, което виждам съм аз. Не можах да повярвам, че това е моето отражение. Една дебела лелка, която незнайно как, се беше появила пред мен. Питах се, как е възможно това и как се беше случило. Може би животът ми течеше с висока скорост и не ми беше останало време да се погледна, заета с решаването на много проблеми.

Но случилото се беше факт и аз трябваше да живея с него. Приятелките ми ме съветваха да се приема такава, каквато съм и да се науча да се харесвам. Не знам дали има нещо, което ме е дразнило повече от този съвет и затова престанах да споделям, че визията ми е проблем за мен. Това трябваше да се промени и мислите ми бяха обсебени от този проблем, който беше вече приоритетен. В главата си имах друга представа за себе си. Трябваше да направя така, че моделът в главата ми да видя и в огледалото. Не знаех как точно ще се случи, но много го исках. Оказа се, че е вярно това, което философите пишат. Когато много искаш нещо, цялата Вселена работи заедно с теб за неговото осъществяване. Наистина така се появиха и възможностите.

Един ден, когато се разхождах в МОЛ в Пловдив, аз видях табела с надпис “фитнес“. Отидох на рецепцията и там ми обясниха всичко. На 01.10.2013 година влязох за първи път във фитнеса. Тогава изглеждах така:

Момичето от рецепцията ми каза, че имам право на една безплатна тренировка с инструктор и ме попита дали я искам. Отговорът ми беше: „Да”. При мен дойде инструктор от фитнеса и първата ми тренировка беше с него. Така се запознах с треньора ми - Чудомир Григоров. С него тренирам и до днес, вече почти три години.

По времето на тази първа тренировка, аз разбрах, че съм намерила пътя за решаването на моя проблем. Започнах да тренирам три пъти седмично. Следвах съветите, които той ми даваше и промених много неща в живота си. Свикнах с болката. Когато виждах промяната, когато виждах резултатите, болката нямаше никакво значение. През първите шест месеца с тренировките и хранителния режим, аз намалих теглото си с 25 килограма. През следващата една година още 5.

Днес продължавам тренирам, продължавам да се уча и да подобрявам спортната си форма.

Спортът откри пред мен един нов свят, в който няма невъзможни неща. Даде ми много сили и енергия за живот. Отдавна не вярвам в стереотипи. Зная, че всичко е възможно, но в никакъв случай не е лесно. Аз съм на 53 и искам да кажа на всички, че годините са само цифри и не означават абсолютно нищо друго. Те са безсилни пред волята, позитивизма и силата на любовта, първо към себе си и след това към всичко останало.

Сега, когато погледна в огледалото, аз виждам това:

 
 

Харесвам се и живея в мир със себе си. Чувствам се спокойна, силна и удовлетворена. Имам много идеи и нови цели, които ще осъществявам. Изпитвам радост от начина, по който изглеждам и от всичко, което правя. Благодарна съм за всички възможности, които животът ми е дал и вярвам, че най-хубавото предстои!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.