Трансформация Виктория Кавазова
Трансформация – Виктория Кавазова
12.10.2016
Наталия Костадинова
Трансформация Наталия Костадинова
15.10.2016
Трансформация Виктория Кавазова
Трансформация – Виктория Кавазова
12.10.2016
Наталия Костадинова
Трансформация Наталия Костадинова
15.10.2016

Здравейте!

Казвам се Елена Стоянова (на 34 години с едно дете). Моята история започна от един прекрасен подарък за "Свети Валентин". Това беше карта за фитнес + персонален треньор, три пъти в седмицата по 1 час. Не ми се искаше, защото се чувствах несигурна и дори се срамувах, но нямаше връщане назад, на следващия ден имах вече записан час при треньора, който дори не познавах - Чудомир Григоров.

При първата ни среща той ме попита:
  • Какви са моите очаквания?
  • Какво искам да постигна?
  • Как бих искала да изглеждам?

Вторият етап беше физически тест, който му показа каква е моята физическа готовност и възможности. Бях възхитена от начина му на работа. Личеше по погледа му колко сериозно се отнася към това, което прави и не можех да повярвам, че в днешно време има още такива съвестни хора, които не се стремят само да ти вземат парите и да не получиш нищо в замяна.

След бременността бях качила 22 килограма. Не вярвах, че ще дойде ден, в който ще се събудя отново слаба! Ще се погледна в огледалото и ще се усмихна.

Свалих 16 килограма с много глад и усилия, но с това станах по- лека, но и по-отпусната. Когато влязох в залата бях 55 килограма, но това не значи, че изглеждах добре… Мускули нямах, нямаше и помен от времето, когато "някога" тренирах. Бяха минали 5 години, през които аз не правих нищо!

Първите тренировки бяха истинско изтезание за мен! Не можех да повярвам, че съм толкова безсилна и не мога да контролирам тялото си. Бях напълно отчаяна! Тогава Чудомир ми каза: "Само те моля да не се отказваш!". Това ме мотивира още повече. Той винаги намираше най-подходящия начин да ми каже нещо, което да ме накара да продължа напред и да не се отказвам. Тренировките винаги бяха много разнообразни, интересни и динамични. Винаги ми е било приятно да тренирам с него, тъй като той е истински професионалист.

Интересуваше се с какво се храня извън залата. Всеки път ме питаше, какво съм яла, по колко? Не всеки път оставаше доволен от чутото. Разясни ми какво мога и не мога да ям! Как да се храня, за да има максимален успех от полаганите усилия. Тогава реших да спазвам хранителен режим и резултатите не се забавиха.

Аз положих много усилия и труд, но и това се случи, защото той постоянно ме предизвикваше. В момента съм 49 килограма само след 5 месеца тренировки. Физиката ми е корено променена и аз отново се чувствам удобно в кожата си…

"Искам да кажа на всеки, който не се чувства добре и се страхува да направи първата крачка, изобщо да не се замисля, а да бъде по- смел от мен!"

Защото да тренираш е ПРЕКРАСНО!

Благодаря на моя треньор за положените усилия!

Радвам се, че го познавам.

За мен е удоволствие да тренираме заедно.

Мерси за всичко, ЧУДО!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.