Трансформация Пенка Ботевска
Трансформация Пенка Ботевска
06.09.2016
трансформация веска райкова
Трансформация – Веска Райкова
17.09.2016
Трансформация Пенка Ботевска
Трансформация Пенка Ботевска
06.09.2016
трансформация веска райкова
Трансформация – Веска Райкова
17.09.2016

(тук не извършвам ремонтни дейности по пътя… това просто е един от любимите ми уреди за тренировка)

Здравейте! Казвам се Димо Михайлов на 33 години от Пловдив и това е моята история на физическата ми промяна.

През училищните ми години винаги съм тренирал нещо, било то футбол, бокс или нещо друго. Когато бях приет студент, всичко това се промени, станах по-занемарен и общо взето физическата ми активност клонеше към нула. Тогава реших да се взема в ръце и започнах да посещавам фитнес залите, но на много аматьорско ниво. Без правилно хранене и с много слаби тренировки ефектът беше почти никакъв. Пробвах хиляди безсмислени диети и дори и да имаше някакъв ефект, той изчезваше веднага след като ги спирах. Времето си вървеше, нещата не се променяха и в един момент даже се бях примирил, че ще е така от тук нататък – ТЕЖКО. Няма как да ви дам снимка от най-едрите си години, защото избягвах всякакви подобни интервенции, реагирах бурно на всеки, който се опита да ме снима, но общо взето тежах около 130 килограма и нямах нищо общо със спортуващ човек.

Всичко това се промени преди 2 години. Лятото на 2014 г., когато се запознах с Чудомир започнах да посещавам залата три пъти седмично, както и заниманията му извън нея. През тези 2 години в които тренирахме, научих много за храненето и за видовете тренировки (бодибилдинг, функционалните тренировки и кросфит-а). Когато започнах при него бях 115 килограма, без почти никаква физическа подготовка, нямах почти никакви мускули, много малка сила и издръжливост. Видимо тренировките с него ме направиха по издръжлив, по силен и по-можещ! Успях да постигна целите си и да бъда физически по-здрав, както и да се отърва от стреса и ненужните килограми. В момента тежа 98 килограма и никога не съм вярвал, че ще мога да правя тези неща, които правя в момента.

За тези 2 години, никога, ама НИКОГА, не съм имал тренировка в която да си кажа „Е това ли беше?“… Винаги съм си тръгвал с изплезен език и много доволен от себе си. Тренировките винаги са разнообразни, като смело мога да твърдя, че никога не сме имали една и съща тренировка. В негово лице срещам не само треньор, но и приятел, и човек, който винаги може да те разбере и да ти помогне със съвет. Благодаря за тренировките и за всичко друго Чудо. 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.