Трансформация Валерия Лозева
Трансформация – Валерия Лозева
07.10.2016
Трансформация Татяна Кисова
Трансформация – Татяна Кисова
10.10.2016
Трансформация Валерия Лозева
Трансформация – Валерия Лозева
07.10.2016
Трансформация Татяна Кисова
Трансформация – Татяна Кисова
10.10.2016

Чудо... да, попаднах случайно на неслучаен човек! Не съм го избирала сред други, нито съм се интересувала от биографията му, просто отидох в залата в един труден за мен период и... му се доверих.

Казвам се Мая Петрова на 35г. с едно дете. Тренирам с Чудомир повече от две години, три пъти седмично. Той ме накара да заобичам това нещо наречено фитнес, което ми се струваше изключително скучно.

Тренировките не са ми тежали, измъчваше ме хранителният режим, с който все още се боря. Не мога да кажа, че съм свалила много килограми, но тялото ми претърпя огромни промени. Имало е моменти, в които съм била готова да се откажа, но сега се чувствам добре в кожата си и съм готова да продължа напред...

Не помня първата или втората тренировка, а това, че човекът, който ме учеше как да тренирам тялото си, излъчваше спокойствие, сигурност и ми вдъхваше увереност, че мога да се справя. Това, което помня, е въпрос зададен веднъж, отнасящ се за това какво за мен е фитнеса и къде се намира в списъка ми с приоритети... оттогава много неща се промениха, но има и такива, които си останаха същите.

Чудомир е страхотен учител и добър човек, продължавам да се възхищавам на неговия хъс, решителност и отдаденост, продължавам чрез неговите съвети и подкрепа да се старая да правя най-доброто за тялото си.

Благодаря му за малките и по-големи усилия, които ме накара да положа ,за отделеното време и постигнатото!

Преди

След

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.