трансформация Маргарита Маринска
Трансформация Маргарита Маринска
06.10.2016
Трансформация Мая Петрова
Трансформация – Мая Петрова
08.10.2016
трансформация Маргарита Маринска
Трансформация Маргарита Маринска
06.10.2016
Трансформация Мая Петрова
Трансформация – Мая Петрова
08.10.2016

Здравейте! Казвам се Валерия Лозева и съм на 34 години с едно дете. Никога не съм била с наднормено тегло до момента, в който забременях и от 56кг. достигнах до 90кг.

След раждането на дъщеря ми успях да се преборя с част от килограмите и стигнах до 62кг. с най-различни диети и прочее. Не се чувствах добре в тялото си, а и започнаха да се обаждат болежки в областта на кръста и други.


Съпругът ми е активно спортуващ (противоположно на мен) и от доста време ми говореше да пробвам с фитнес тренировки, но за мен това беше едно безсмислено и безинтересно блъскане по уредите.

Когато се съгласих да пробвам, се оказа, че трябвало да чакам там някакъв си да се освободи. Мъжът ми държеше да тренирам точно при него, докато един ден не ме извика във фитнес залата, за да ме запознае с Чудомир.

Помня още на първия ни разговор, че единият от въпросите му беше: “Как искаш да изглеждаш?”. Звучеше толкова убедително, че сякаш този човек ти предлага да си купиш нещо от магазина или да смениш прическата си, а не ставаше въпрос за нещо убийствено до смърт с несигурен резултат. Още тогава разбрах, че този човек явно знае какво прави.

Аз като жена, която не вярваше в този спорт му казах, че искам да видя бързи резултати за да имам стимул и да не се откажа, а той просто каза: "Ще стане!". Тогава започна моето приключение.

Тренирам с него от три месеца, три пъти седмично, а резултатите са ми впечатляващи. Мои приятели и познати постоянно ме питат какво се случва с мен, а това ми дава допълнителен стимул да продължавам да работя.

В началото бях по-предпазлива, но той го виждаше и един ден ми каза: "Трябва да ми вярваш!“ и от този момент нататък всичко се промени!

Думата му стана закон за мен. Всяка храна и всеки грам, който слагах в устата си зависеше от него, а не от мен. Всяка тежест която вдигах и всяка минута кардио, която правех зависеха от него – като да управляваш човек с джойстик. Той се интересуваше как съм, колко вода съм изпила и т.н. Освен треньор той се превърна и в приятел!

В момента съм пълна с енергия, не ме боли нищо, имам по-високо самочувствие и вече много ми харесва да ходя на фитнес. Всяка тренировка с него е трудна, но интересна и качествена. Срещайки него, разбирам колко е важно да попаднеш на правилния човек и вече мога да направя разлика между моя треньор и другите такива.

Много съм благодарна на Чудомир, че ми даде шанс да стана част от отбора му, че положихме общи усилия, за да мога да се превърна в това, което съм в момента. Да тежа 50-51кг. , да съм по-силна от всякога, да имам повече мускули от когато и да било, да изглеждам по този начин и да се чувствам по-добре!

Просто Чудо!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.