20.06.2017

Трансформация – Беатрис Бонева

Здравейте! Казвам се Беатрис Бонева (на 15 години). Тренирала съм дълго време тенис на корт, но тренировките с Чудомир ме отказаха от този спорт и сега съм се насочила към бодибилдинга като дисциплина или по-конкретно категория "бикини фитнес". Винаги съм искала да изглеждам като фитнес моделите, които виждаме в интернет пространството, и може би това ми даде стимул и мотивация да започна да тренирам...
20.10.2016

Трансформация – Стефан Телкеджиев

Казвам се Стефан Телкеджиев и съм на 16 години. Занимавам се активно с тенис и тренирам фитнес от 5 месеца. Започнах с мисълта да позаякна малко, защото просто исках да изглеждам добре. Знаех, че ще ми е трудно, защото имах по две тенис тренировки на ден, а за да покачвам килограми и мускулна маса, трябва да имам качествена почивка и здрави фитнес тренировки.
15.10.2016

Трансформация Наталия Костадинова

Здравейте!

Казвам се Наталия Костадинова (на 35 години с две деца) и съм част от отбора на Чудомир Григоров от две години и четири месеца.

Какво ме накара да предприема стъпката и прекрача прага на фитнес залата?

Простичко, като всяка жена на първо място суетата. Хората, които са около мен и ме познават, знаят, че никога не съм страдала от наднормено тегло, но слаб не означава стегнат, особено след като си родила и две деца. Виждах как с всяка година е много по-трудно да запазя и поддържам формата, в която искам да бъда. Не съм от хората привърженици на съсипващи диети, водещи единствено до йо-йо ефект, но знаех, че трябва да направя нещо за себе си и така се запознах с Чудото.

13.10.2016

Трансформация Елена Стоянова

Здравейте! Казвам се Елена Стоянова (на 34 години с едно дете). Моята история започна от един прекрасен подарък за "Свети Валентин". Това беше карта за фитнес + персонален треньор, три пъти в седмицата по 1 час. Не ми се искаше, защото се чувствах несигурна и дори се срамувах, но нямаше връщане назад, на следващия ден имах вече записан час при треньора, който дори не познавах - Чудомир Григоров.
12.10.2016

Трансформация – Виктория Кавазова

Здравейте! Казвам се Виктория Кавазова, на 13 години. Тренирам с Чудомир от 10 месеца. Като по-малка съм пробвала най-различни спортове, но винаги съм се отказвала твърде бързо. Бих казала, че през повечето време съм била с наднормено тегло. Винаги съм искала да изглеждам добре като повечето момичета на моята възраст. И ето реших, че искам да започна да ходя на фитнес.

11.10.2016

Трансформация – Ирина Пехливанова

Истина е, че "човек, ако не иска да направи нещо, намира оправдание, ако иска да постигне нещо, намира начин". И тогава започна началото на пътя, началото на истинската ми трансформация. Резултатът сега не е само минусът в теглото ми, макар и да е шокиращо драстичното число - 50 килограма, не е дори излекуването ми от хипертонията и диабета, така актуалните болести на сегашното време, а най-вече осъзнаването на жизненоважната необходимост от реална промяна, на отговорността към самата мен и към семейството ми.
10.10.2016

Трансформация – Татяна Кисова

Kазвам се Татяна Кисова на 32г., не обичам да спортувам и никога не съм го правила.

Моята история започна, когато изгубих най-близкия за мен човек в моя живот. Обичах много да се смея, да излизам, да съм сред хора, да съм част от света на живите, бях душата на компанията. Три години не намирах смисъл за какво да живея, изпаднах в тежко душевно, психическо и физическо състояние - с него си отиде и част от мен. Пиех антидепресанти. Те ме успокояваха, но в същото време и ми вредяха, в момента не го осъзнавах. Качих 35 кг. за отрицателно време, не ми пукаше за това как изглеждах, как се обличах, как се чувствах... не живеех, просто съществувах.

08.10.2016

Трансформация – Мая Петрова

Чудо... да, попаднах случайно на неслучаен човек! Не съм го избирала сред други, нито съм се интересувала от биографията му, просто отидох в залата в един труден за мен период и... му се доверих.

Казвам се Мая Петрова на 35г. с едно дете. Тренирам с Чудомир повече от две години, три пъти седмично. Той ме накара да заобичам това нещо наречено фитнес, което ми се струваше изключително скучно.

07.10.2016

Трансформация – Валерия Лозева

Здравейте! Казвам се Валерия Лозева и съм на 34 години с едно дете. Никога не съм била с наднормено тегло до момента, в който забременях и от 56кг. достигнах до 90кг. След раждането на дъщеря ми успях да се преборя с част от килограмите и стигнах до 62кг. с най-различни диети и прочее. Не се чувствах добре в тялото си, а и започнаха да се обаждат болежки в областта на кръста и други...
06.10.2016

Трансформация Маргарита Маринска

Моята трансформация започна, когато един ден се загледах в огледалото и не можах да повярвам, че това, което виждам съм аз. Не можах да повярвам, че това е моето отражение. Една дебела лелка, която незнайно как, се беше появила пред мен. Питах се, как е възможно това и как се беше случило. Може би животът ми течеше с висока скорост и не ми беше останало време да се погледна, заета с решаването на много проблеми.